Wednesday, December 22, 2010

---> TRON LEGACY <---


Woohoo~ Semalam tgok wayang, arini pon tgok lagi~ Aku baru lepas tgok kat Sunway Pyramid dgn Berg n Imran the Pilot. Memang best n puas hati! Kiranya ni antara filem yg harus ditonton tahun ni la..huhu.. CGI filem ni memang x dapat dinafikan, agak superb ditambah plak dgn music score yg best. Serba sdikit pasal citer ni, ianya tentang seorang lelaki yg termasuk ke dalam dunia virtual dalam system game ciptaan ayahnye, n ayahnye dah 20 tahun duk dalam dunia tu dan cube utk balik ke dunia asal. Sape2 yg x tgok lagi tu elok la g tgok ye, x rugi punye laa duit anda...hehe


p/s: balik2 terus download soundtrack Tron...haha

2 comments:

Apiz Zali said...

woi..lawa blog..wat kn la utk ak..follow blog ak ni..ak x reti la nk cantek kn..http://apizzali.blogspot.com/

NazzReyn said...

haha..lawa mendenye..ade lg yg lagi lawa..huhu..jap lg aku follow blog ko..