Sunday, December 19, 2010

Malaysia Ke Final!



Yeah! Malaysia layak ke final selepas seri 0-0 semalam (menang agregat 2-0) dengan defending AFF Suzuki Cup champion iaitu Vietnam. Dah 14 tahun Malaysia x masuk final (agak lame laa), tahun ni dapat gak Malaysia improve n layak ke final. Even game semalam agak bosan sbb Malaysia main defend dr awal sampai akhir sampailah aku g tido kat bilik, but its a strategy yg amat berbaloi la utk menang agregat kan..hehe.. Moga2 la dapat menang Suzuki Cup for the 1st time...Insya-Allah~ Malam ni Indon akan jumpe Filipina. Hope that the best team win.


p/s - ole ole~ MALAYSIA BOLEH!!

3 comments:

mizzbutterfly said...

amirul hadi...sexxy....:)

. . . h u s n a . . . said...

haha.... amri !!!!!!!!!!

yeahhhhhh .. aku tak dpt tengok bola semalam ~~ kereta buat hal..

NazzReyn said...

hahaha..korang ni minat bola ke minat player jer? :P