Friday, December 17, 2010

Cun La Blog Korang...

Jeles la tgok blog member2 aku ni...design cantik2 n gempak2 jer. Aku tgok blog aku ni suraaaamm jer, mcm xde pape yg menarik. Aku pun xtau nak design camne layout blog aku ni. Yang baru wat blog pun dah gempak dah aku tgok, aku ni berkurun da ade blog, camtu gak rupenye...huhu... Mane korang dapat ilmu cantikkan blog yer? Aku pun nak blaja gak...heeee~


Perlukan idea nak bg blog jd cun..pikir2~

3 comments:

mizzbutterfly said...

gi la mane2 tutoriol blog...google aje...

~sakina~ said...

bagi cun tau, tp jgn letak eksesori semak2 yg wt berat...
laptop den ni haaa slow nak loading
haha

muhammadthoriq said...

ntah uncle, kat internet tu berlambak2 tutorial nak cantikkan blog.