Saturday, January 24, 2009

Sem 2 Menjelma


Arrgghh... Dah masuk sem 2, kena start blajar balik! Otak ni dah beku even sbulan je cuti sem aritu. Kelas n ahli2nya still sama mcm sem sbelumnya, agak bosan. Bilangan subjek2nya brtambah dan makin tough, nak kena blaja mandarin plak lagi. Brkenaan result sem 1 plak, lagi sket je nak dpt 4 sbb ade plak trsesat A- dlm result aku. Tapi aku tetap brsyukur gak sbb ni pncapaian trbaik dlm hidup aku buat masa ni... Cewah... Utk sem 2 nie, aku kena dptkan 4 plak. Oleh itu, aku ucapkan slamat blaja kpda diriku sendiri. Wassalam...!

2 comments:

akid said...

wa.. tahniah2..

. . . h u s n a . . . said...

gempaq gle ar.... nk dkt dpt 4 tuh... fuyyyooooo... blnje la aku, pe lg....