Thursday, January 6, 2011

Alahai Sem 6

Assalamualaikum!

Yeahh~ Nampaknye cuti sem aku bakal melabuhkan tirainya x lame lagi. Adoii malas gile nak masuk sem baru. Next sem ialah sem ke-6 aku kat UniKL MIAT terhampeh tercinta, lagi satu sem jela tinggal pastu dah nak masuk practical. Sem baru ni dah start final year project plak. Itulah bende yg paling aku risau dah macam kambing hilang anak. Oh man...aku xde idea lagi utk FYP ni~ Tapi relax, cool beb... Aku yakin idea tu akan menerjah kepala otak aku, cume tunggu mase yg sesuai jer...huhuhu...Insya-Allah~

Saya sayang MIAT (sedapkan hati..hoho)

Bile dah semakin naik sem ni, dah kompem2 tahap kesusahan subject pon makin naik. Even subject sem 6 ni just ada 6 saje, tapi xleh la nak pandang remeh. Silap2 mau fail plak, xnak la aku repeat2, wat sakit kepala jer...huhuhu... Sem lepas pon dah susah gile, sume struggle abes bagai nak g perang sampai la ke final exam. Ditambah plak dgn lecturer yg mcm2 perangai, ada yg strict gile, ego melampau, baik sangat pon ade. Carry mark several subject pon lebih kurang 50-50 je nak hidup. Abes je final, aku tawakal banyak2 supaya result aku pass, memang harap pass jelah, dan aku syukur sgt2 sbb aku pass juge. Peduli ape pointer turun, janji aku x fail...haha.. Tapi ada gak geng2 aku yg sangkut, kesian btol. Sabar jelah, maybe ada hikmahnya. Harap2 sem baru ni x lah leka.

Yeahh aku pass! Hiiyyaaahhh!! Berpusing aku dibuatnye..

Dan sekarang, aku hanya mampu buat countdown bape hari lagi nak balik MIAT. Ahh..arini dah rabu (eh dah pkol 12, kames dah laa..huhu). Nak kene balik ahad..malas gile nak kemas barang, banyak gile plak tu..haha.. Xpelah, pandai2 la aku kemas nanti. Just go with the flow~ (Amboih teman...speaking omputih..english edukesyen..kui3~) K lah, abes da idea menaip ni. Nanti ade mase sambung lagi..hehehe..

Tgah countdown..abes dinding bilik aku toreh...

p/s: Dgar cite aku kene jadi class leader next sem... Arrgghh! Aku xnaaakkk!!

3 comments:

mizzbutterfly said...

huiiiyyooo...jadi ketua kelas...ceh...blh bodek lecturer nih...

NazzReyn said...

tu yg aku mls tu..aku x reti bodek lec..haha

intan.maisarah said...

:) selamat maju jaya dgn sem baru