Thursday, March 18, 2010

Pindah Rumah!

Assalamualaikum~ Benda yg aku pikir xkan terjadi lagi akhirnye terjadi jua akhirnya - pindah rumah lagi. Minggu ni aku akan brpindah ke Bandar Mahkota Cheras, Kajang (name Cheras tp poskodnye Kajang...huhu...aku pun pening). Ni adalah kali ke-3 aku pindah rumah, asalnye aku dari Lembah Keramat, KL, then pindah ke Saujana Impian, Kajang n duduk di sane stahun je, n now kat Balakong. Ikut hati mmg rase xnak pindah, dah cukup selesa tp ape bole buat, pindah tetap pindah. Lagi pun ni la 1st time aku dpt merasa duk banglo, Insya-Allah brtmbah selesa... Tp 1 je aku pikir skrg...kat tmpt bru tu xde KTM or LRT yg dekat, cmne aku nk kuar mane2?? Argh~ Xpe2, itu biarkan dulu, ni aku nk tnjuk umah baru aku...huhu




p/s:- alamat x tau lagi la, nnti dah tau aku letak... nanti bole la korg nk dtg braya kan kan?? haha~

4 comments:

muhammadthoriq said...

pergh,banglo tu.
nnt leh aku lepak umah ko blk msia nnt,hehe...

NazzReyn said...

haha...boleh2, dialu-alukan lg...haha

QillaTheCurve said...

wah..rumah baru sangat cantik
boleh lah raye thn nie beraya umh encek nazrin.boleh kan,kan,kan?
x boleh sy tetap akan pegi.hahaha.sumpah muke tak malu btol nih.:)

Kesatria Baja Hitam said...

hah tahun ni masak ape kalau sedap2 boleh lah aku pi.duit raya byk x?haha