Sunday, March 15, 2009

Oh No Man Utd...!!

Eleh dah gol buat muke poyo plak~

Gol Torres... Alalala suke la tu dpt gol....

Adehh... Team faveret aku, MU kena belasah dgn seteru utama dorg, Liverfool...huhuhu... Kalau kalah tipis tu xpe la gak, ini kena 4-1 terus?? Apa dah jadi ni MU? Kat home plak tu kalah, sedih aku sbagai pnyokong kuat MU..huk3... Mula2 dah ok leading, gol penalti by Ronaldo. Tibe2 jer dorg lead balik 2-1 goal by Torres n Gerrard. After half time, free kick Aurelio plak gol lepas Vidic kena buang. Dan akhirnya, Dossena gol n skaligus jadi pelengkap kmenangan Liverfool kat Old Trafford... X silap aku agak lame dah Liverfool x menang kat OT. Tapi xpe, hari ni hari korg, esok2 hari kitorg balik...hehehe... Dan yg penting, MU still akan jadi juara season ni! Yeeaarrgghhh!!! Glory glory Man Utd!!


5 comments:

ir anep said...

xpe uncle.. aku tlg nyanyi utk ko..

glory..
glory..
man united!!
haha.. kat anfield kalah.. kat Old toilet kalah gak!!

borang nak jadik fan liv aku ada nih..
kang aku anto umah ko..

NazzReyn said...

borang nak jadi fan liv?
f**k off!!! hahahahahhaah!!!

Alymia Nelyza said...

wei2!!

aku tengok match tu aku nangis kot bila dah habis..
sob sob~

wtf la liverpool!! tak aci!!

NazzReyn said...

ko nanges? huhu sabar2...
kite tgok next season plak, hebat lg ke liverfool tu...hehehe

Alymia Nelyza said...

jyeah!
itu sudah pasti akan aku tunggu!~