Monday, November 24, 2008

Bagan Lalang

21 November 2008 - Ni kali kedua aku g Bagan Lalang, makan ikan bakar. Very delicious la org jawa cakap. Kitorg berempat decide nak makan kat sini sebab nak last dinner with Imran yg akan kuar MIAT sebab nk sambung study jadi pilot kat MFA kot...(lupe ahh...hahaha). Ikan yg kitorg pilih utk mnjadi santapan ialah ikan siakap, bawal n pari, campur plak udang n sotong goreng tepung, memang mantop la mcm Ustaz Zamri ckp kat Tv9 tuh...huhuhu... Total price pon mantop gak! Kira-kira, tambah2, calculate2, 1 kepala rm32! Yahoo! (bangga sebab dpt kekalkan rekod dulu...hehehe). Pasni lepas dapat elaun aku nak serang lagi bagan lalang nih, order menu yg lagi mantop! Hohohoho...

muka menahan lapar

aku n Imran

sebelum...

selepasss...!!!

Bagan Lalang mmg da bomb!

P/s :- Apsal blog aku ni cter pasal makan je ek???

2 comments:

. p i s e y . said...

sbb makan itu besssttt.....^^

waahhaha.toriq2!!!!

akid said...

pergh.. ajak r ak len kali.. nk join gak.. hahahah