Friday, March 16, 2012

PHOTOSHOOT PUTRAJAYA

Assalamualaikum semua!

Macam biasa lah, lama gila x update blog..hehe.. Hari ini saje nak share dengan blogger2 gambar2 yg aku snap di sekitar Putrajaya, atau lebih detail lagi sekitar Masjid Putra. Niat asalnya nak ikut abang ipar aku pegi tengok Hot Air Balloon. Alang2 D90 aku pun dah lama x beraksi, memang elok la aku join sekali. Tapi akhirnya hampa, sebab rupanya kitorang dah salah date! Date yg sebetulnya is from 15th to 18th March 2012, it means that the another week la, bukan this week...HAHAHA~ Nak sedapkan hati, snap la gambar2 sekitar masjid ni, at least ada la jugak aktiviti ye tak. So, di bawah ni lah gambar2 yg aku capture, x banyak pun..hehehe..















2 comments:

khalifah said...

a'a kan..lama giler tak updte blog dan lama gile juga si apricot pie tak jenguk blog senior ni..ahhha..eyhh..sekian lama duk miat,bru amek gmbr2 ptjya??hahah..
rasa2 klu gmbr tu di ambil dgn tema "archtcre" lg menarik..fkus pada keunikan design..cewahhh..;p

Nazrin Shaharuddin said...

hahaha ni namenye unplanned activity...kejap je kat putrajaya tu, so x sempat nak masuk dlm masjid amik2 gamba architecture kunun2nyer...hihihi..