Saturday, January 21, 2012

MY NEW HOBBY

Assalamualaikum semua!


Haha bukan main lama lagi nak update blog sendiri. Elok tutup jela blog ni, tapi bila pikir2 balik sayang la pulak kan, so aku pun update jela. Bila pikir2 nak update pasal apa, finally aku dapat idea gak iaitu pasal hobi baru aku, that is PHOTOGRAPHY!


Setelah sekian lama mengidam DSLR, dengan penat lelah kumpul duit elaun, akhirnya dapat jugak sebijik Nikon D90 masa hujung2 tahun 2011. Actually D90 dah stop production due to masalah bencana kat Jepun, so amat susah nak cari kat kedai sekarang ditambah pulak dengan banyak demand dari orang ramai. Akibatnya 2-3 kedai kat The Mines aku pegi, semuanya kata stok habis. But luckily ada 1 kedai kat level 4, tinggal 1 je D90 if I'm not mistaken. Alhamdulillah. Grab jela terus sebelum orang lain grab kan. Rezeki2...huhuhu...


So dengan adanya DSLR baru ni, nampak gayanya aku update blog aku ni dengan gambar2 jelah pasni. Nak pikir idea nak menaip malas, oleh itu letak gambar2 pun jadilah kan? Cukup syarat apa. HAHA. Anyway, ini adalah antara gambar2 yang aku snap. Still baru lagi kan dalam dunia fotografi ni kan, so diharap adalah yang komen or tegur. Hehe.










P/s:- Agak2 nanti kalau bosan2 boleh la cari duit amik gambar orang kawin...hahaha~

7 comments:

tyka dins said...

great ! aku jadi rindu dgn d90 aku. waaaaaaa :(

Nazrin Shaharuddin said...

haha ade lagi x D90 ko tu?

amelia said...

untunglaaa..leh aku tmpah ko jd photographer aku utk wedding..muahaha..weyy aku rindu ko!!

~kiinaa~ said...

best nye!! berapa ribu?? (tersedak)

Nazrin Shaharuddin said...

kina - RM2300 (body sahaja)...mesti rase nk tersedak lagi kan..huhu :P

khalifah said...

nicee..cmtu..jd phtgrphr..xyah susah2 g ojt..nnti bgun pg sbtu..awal..bukan sesautu yg normal kan..ahakss

Nazrin Shaharuddin said...

hahaha amboi cik nabila..perli nampak?? :P